Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

BAKANIMIZ YILIN BAKANI SEÇİLDİ 28 Ocak 2009

Yılın Bakanı Ertuğrul Günay


Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneğince belirlenen “Türkiye'de Yılın Adamları ve Kuruluşları” ödülleri törenle verildi.ANKARA (A.A)...
Seçilmişleri ve Atanmışları İzleme Derneğince belirlenen “Türkiye'de Yılın Adamları ve Kuruluşları” ödülleri törenle verildi.
Milli Kütüphane Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, “Yılın Bakanı” ödülüne layık görülen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın ödülünü danışmanlarından Doç. Dr. Önder Aytaç aldı.
“Yılın Bilim Adamı” ödülüne hak kazanan eski Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu layık görüldü. Halaçoğlu, yaptığı konuşmada, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına değindi.
“Ülkemizin içerisinde bulunduğu ve bütün dünyanın, adeta demokrasiyi, insan haklarını, hukuku bir kenara bırakarak suçlamaya çalıştıkları soykırım suçuyla mücadelede Türk Tarih Kurumu önemli başarılar elde etmiştir” görüşünü dile getiren Halaçoğlu, “Bu başarılarda sadece benim değil, mesai arkadaşlarımın ve yönetimde olan insanların büyük hizmetleri olmuştur” diye konuştu. “Ermenilerden Özür Diliyorum” kampanyasını da değerlendiren Halaçoğlu, “bazı insanların özür kampanyaları başlatarak Türkiye'ye yargısız infaz yapmaya çalıştığını” savundu.
Törende, daha sonra ödül olan diğer kişi ve kurumlara ödülleri verildi


http://www.mimdap.org/w/?p=6273